Trendigt barnrum

Att få barn är otroligt roligt, särskilt allt som det för med sig. Bara en sådan sak som att inreda sin son eller dotters nya lilla rum är en otroligt mäktig och härlig känsla. Men även om det är en väldigt rolig sak så är det även för många svåra beslut som ska tas. Ska man anpassa det efter att ens nyfödda är väldigt liten, eller tänka på att när den är fem kanske hen inte kommer vilja ha likadant rum som när hen är bebis? Det är många svåra beslut man ska ta, och på gp.se har man skrivit om trender inom barnrum:

– Det har blivit trendigt att göra trendiga barnrum. Vi gör avkall på det typiska barnrummet, inte rosa och blått utan vitt. Det får gärna vara god smak.Johan Engström ser det som en ren fördel.
– Vi kletar på för mycket av barnidentitet på barnen; gör dem till små dockor att leka med. I dag betraktar vi dem mer som individer med egna personligheter.Barn är också delaktiga i inredningen på ett annat sätt.
– De ser make overs på tv precis som vi. Sen vill de vara med och “stajla” sitt rum.

Eftersom man inreder barnrum på ett annorlunda än vad man tidigare gjort är det nu vanligt att köpa saker på auktion till sina barn. Snyggt och stilrent! Dessutom är det enkelt att hitta stora auktionshus på Barnebys.se, där man samlar alla på ett och samma ställe. Det har aldrig tidigare varit så enkelt att inreda ens barnrum fint!